Du behöver
- 1 st gul lök
- 300 g vitkål
- 1 msk flytande margarin
- 1.5 tsk curry
- 200 g skinkschnitzel
- 3 st aprikoser torkade
- 1 dl vatten
- 1 msk senap
- 1 tsk rosmarin
- salt peppar
Servera med:
ris fullkornsbulgur eller rågbröd
Gör så här
1
Skala och hacka löken. Skär bort stocken på vitkålen och strimla vitkålen fint. Hetta upp margarinet i en gryta. Tillsätt curryn och fräs någon minut.
2
Strimla köttet och stek det i curryn. Ta upp köttet. Fräs lök och vitkål på medelvärme, 5 minuter.
3
Finhacka aprikoserna. Tillsätt aprikoser, vatten, senap och rosmarin till grytan och småkoka i 5 minuter. Lägg i köttet och värm upp rätten.
4
Red ev av grytan. Smaka av med salt och peppar. Servera med bulgur, ris eller bröd.