Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 300 g vitkål
  • 1 msk flytande margarin
  • 1.5 tsk curry
  • 200 g skinkschnitzel
  • 3 st aprikoser torkade
  • 1 dl vatten
  • 1 msk senap
  • 1 tsk rosmarin
  • salt peppar

Servera med:

ris fullkornsbulgur eller rågbröd

Gör så här

1
Skala och hacka löken. Skär bort stocken på vitkålen och strimla vitkålen fint. Hetta upp margarinet i en gryta. Tillsätt curryn och fräs någon minut.

2
Strimla köttet och stek det i curryn. Ta upp köttet. Fräs lök och vitkål på medelvärme, 5 minuter.

3
Finhacka aprikoserna. Tillsätt aprikoser, vatten, senap och rosmarin till grytan och småkoka i 5 minuter. Lägg i köttet och värm upp rätten.

4
Red ev av grytan. Smaka av med salt och peppar. Servera med bulgur, ris eller bröd.