Du behöver

Pannacotta:

3 dl vispgrädde
1 st vaniljstång
2 msk strösocker
2 st gelatinblad

Mangomousse:

200 g mango fryst, tinad
1 dl florsocker
2 st gelatinblad

Garnering:

50 g mörk choklad
2 msk pistaschnötter

Gör så här

1
Pannacotta: Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden med uppsnittad vaniljstång och socker. Låt småkoka i 5 minuter.

2
Ta upp gelatinbladen och rör ner i den varma grädden. Ta upp vaniljstången och häll upp grädden i 6 glas. Låt stelna i kyl i 3 timmar.

3
Mousse: Mixa mango och florsocker till en puré. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Ta upp dem och smält med 1 msk av mangopurén i en kastrull. Rör ner i resten av mangopurén. Fördela ovanpå pannacottan och ställ kallt i 2 timmar att stelna.

4
Smält chokladen i vattenbad. Bred ut till små avlånga plattor på bakplåtspapper. Strö över hackade pistaschnötter och låt stelna. Garnera pannacottan med chokladen.