Du behöver

Botten:

6 st ägg
4 dl strösocker
4 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 dl mjölk

Fyllning:

6 dl vispgrädde
1.5 dl o’boypulver
1.5 msk vaniljsocker

Garnera med:

5 dl vispgrädde
1 dl o’boypulver
2 tsk vaniljsocker
geléhallon
chokladbit
vit kristyr
noblesse
segt godis

Ugn: 200°

30 bitar

Gör så här

1
Botten: Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med mjölk.

2
Häll upp i långpanna, 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda strax under mitten i 15 minuter. Låt kallna.

3
Fyllning: Dela bottnen på mitten. Vispa grädden till fyllningen med o’boy och vaniljsocker. Bred över bottnen och lägg på den andra.

4
Garnering: Vispa resten av grädden med o’boy och vaniljsocker. Bred ovanpå och runt om.

5
Gör små svampar av geléhallon, choklad och kristyr. Garnera tårtan med godis och noblesse runt om.