Du behöver

  • 3 st gelatinblad
  • 2 st limefrukt 1 tsk rivet skal och 1/2 dl pressad saft
  • 5 dl lättyoghurt naturell
  • 1.5 msk sötningsmedel eller rörsocker strö
  • 3 msk valnötter grovt hackade

Garnera med:

4 st physalis
valnötter

Gör så här

1
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Skölj limefrukterna noga. Riv skalet och pressa ur saften. Häll upp yoghurten i en skål.

2
Smält gelatinet på svag värme. Tillsätt gelatin, limeskal, limesaft, sötningsmedel/rörsocker strö till yoghurten och rör om.

3
Fördela valnötterna i fyra vattensköljda portionsskålar. Fördela fromagen i skålarna och låt stå i kylen ett par timmar för att stelna.

4
Stjälp upp fromagen på fat och garnera med physalis och valnötter.