Du behöver

  • 200 g pasta t ex pastaskruvar
  • 250 g kycklingfilé
  • salt och peppar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 st röd chilipeppar
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk persilja
  • 0.5 dl pesto finns att köpa färdig
  • 0.5 st citron rivet skal
  • 2 msk parmesanost riven
  • 10 st körsbärstomater

Gör så här

1
Koka pastan och låt den rinna av.

2
Krydda kycklingen med salt och peppar och stek i en stekpanna med smör, ca 5 minuter per sida. Låt eftersteka, gärna under lock, tills köttsaf-ten är ofärgad.

3
Skala och skiva vitlöken. Kärna ur och hacka chilin. Fräs vitlök och chili någon minut i en stekpanna med olja. Blanda fräset med pastan.

4
Rör i persilja, pesto och citronskal. Strö över parmesan och peppar. Servera med skivad kycklingfilé och delade tomater.