Du behöver
- 3 st ägg
- 2 dl strösocker
- 2 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 0.5 dl mjölk
Fyllning:
150 g smör
2 dl florsocker
1 st äggula
10 st After eight mintchoklad
Garnera med:
vispgrädde
After eight mintchoklad
Ugn: 225°
Gör så här
1
Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och sikta ner i smeten. Tillsätt mjölk och rör om till en smet.
2
Bred ut smeten i en långpanna, 30×40 cm, med bakplåtspapper i botten. Grädda mitt i ugnen, ca 7 minuter.
3
Strö socker över bottnen och stjälp upp på bakplåtspapper. Lossa bakplåtspappret och låt kallna.
4
Fyllning: Rör rumsvarmt smör och florsocker smidigt. Tillsätt äggulan och rör ihop. Hacka mintchokladen fint och blanda ner i krämen. Bred krämen över bottnen och rulla ihop från lång-sidan. Garnera med vispad grädde och mintchoklad.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows