Du behöver
- 3 st ägg
- 1.5 dl strösocker
- 0.5 dl potatismjöl
- 0.5 dl kakao
- 1 tsk bakpulver
Fyllning:
175 g smör
1.5 dl florsocker
1.5 dl apelsinmarmelad
Garnera med:
2 dl vispgrädde
1 msk kakao
1 msk florsocker
apelsin
Ugn: 225°
Gör så här
1
Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver och sikta ner i smeten.
2
Bred ut smeten i en långpanna, 30×40 cm, med bakplåts-papper i botten. Grädda mitt i ugnen, ca 7 minuter.
3
Strö socker över bottnen och stjälp upp på bakplåtspapper. Lossa bakplåtspappret och låt kallna.
4
Fyllning: Rör rumsvarmt smör och florsocker smidigt. Blanda i marmeladen och bred över kakan. Rulla ihop från långsidan.
5
Garnering: Vispa grädden med kakao och florsocker och spritsa ut ovanpå rullen. Skrubba och skiva apelsinen och skär skivorna i bitar. Garnera med apelsinbitarna
Du behöver
-
ingredients does not have any rows