Du behöver

  • 3 st ägg
  • 2 dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 2.5 tsk bakpulver
  • 1 tsk apelsinskal rivet
  • 0.5 dl pressad apelsinsaft

Fyllning:

50 g mörk choklad
250 g mascarponeost
0.5 dl florsocker

Garnera med:

chokladspån, godis t ex toffifee

Ugn: 225°

Gör så här

1
Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och sikta ner i smeten. Blanda i apelsinskal och saft.

2
Bred ut smeten i en långpanna, 30×40 cm, med bakplåtspapper i botten. Grädda mitt i ugnen, ca 7 minuter.

3
Strö socker över bottnen och stjälp upp på bakplåtspapper. Lossa bakplåtspappret och låt kallna.

4
Fyllning: Smält chokladen över vattenbad och låt den svalna något. Blanda smält choklad, mascarpone och florsocker och bred över bottnen. Rulla ihop från långsidan. Garnera med chokladspån och godis.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows