Du behöver
- 3 st ägg
- 2 dl strösocker
- 2 dl vetemjöl
- 2.5 tsk bakpulver
- 1 tsk apelsinskal rivet
- 0.5 dl pressad apelsinsaft
Fyllning:
50 g mörk choklad
250 g mascarponeost
0.5 dl florsocker
Garnera med:
chokladspån, godis t ex toffifee
Ugn: 225°
Gör så här
1
Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och sikta ner i smeten. Blanda i apelsinskal och saft.
2
Bred ut smeten i en långpanna, 30×40 cm, med bakplåtspapper i botten. Grädda mitt i ugnen, ca 7 minuter.
3
Strö socker över bottnen och stjälp upp på bakplåtspapper. Lossa bakplåtspappret och låt kallna.
4
Fyllning: Smält chokladen över vattenbad och låt den svalna något. Blanda smält choklad, mascarpone och florsocker och bred över bottnen. Rulla ihop från långsidan. Garnera med chokladspån och godis.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows