Du behöver

  • 4 st tortillabröd mellanstora

Kesoröra:

0.5 st röd paprika
1 msk inlagd jalapeño skivad
250 g keso
1 dl riven ost
1.5 msk tacokrydda

Sås:

1 msk inlagd jalapeño skivad
1.5 dl vatten
2 msk tomatpuré
1 msk rapsolja
2 msk salsa medium stark
1 dl crème fraîche
salt

Servera med:

sallad

Ugn: 225°

Gör så här

1
Kesoröra: Hacka paprika och jalapeño fint och blanda med keso, hälften av osten och tacokrydda. Fördela på tortillabröden och rulla ihop.

2
Lägg rullarna i en smord ugnsfast form och häll på såsen. Strö över resten av osten och gratinera i 15 minuter.

3
Sås: Hacka jalapeñon och blanda med vatten, tomatpuré, olja och salsa i en kastrull. Koka upp och koka på svag värme i 10 minuter. Ta kastrullen från värmen och vispa i crème fraiche. Smaka av med salt. Servera såsen till kesorullarna tillsammans med sallad.