Du behöver
- 3 st korv t ex naaukake eller chorizo
- 600 g kycklinglårfilé
- grillspettspinnar
Marinad:
0.5 dl majsolja
0.5 dl chilisås
Dipsås:
2 dl lätt crème fraiche
0.75 dl majonnäs
1.5 st vitlöksklyftor
0.5 st lime pressad saft
salt och peppar
Gör så här
1
Skär korvarna i bitar. Tärna lårfiléerna. Varva korv och kyckling på dubbla grillspett. Lägg spetten i en plastlåda med lock och förvara kallt.
2
Marinad: Blanda olja och chilisås och förvara i en skål med lock. Pensla grillspetten med blandningen och grilla spetten runt om över glöd i 6–8 minuter, tills kycklingen är genomgrillad.
3
Dipsås: Blanda crème fraiche, majonnäs, riven vitlök och limesaft i en skål. Smaka av med salt och peppar. Förvara kallt. Servera till grillspetten.