Du behöver

  • 250 g sockerkaka köp färdig eller baka efter ett favoritrecept
  • 50 g mandelmassa
  • 50 g smör rumsvarmt
  • 1 msk kakao
  • 2 msk punsch
  • 250 g grön marsipan
  • 250 g marsipan röd
  • 150 g mörk choklad

Gör så här

1
Riv sockerkaka och mandelmassa grovt på rivjärn och rör ihop med rumsvarmt smör, kakao och punsch.

2
Rulla ut degen till 5 längder som är 1 1/2 cm tjocka och låt dem stelna i frysen.

3
Kavla ut marsipanen så att den blir ca 2 mm tjock. Mjöla lätt med potatismjöl så att marsipanen inte fastnar. Lägg en kaklängd på och rulla in. Skär av marsipanen och tryck ihop skarven lätt. Skär längderna i 5 cm långa bitar och doppa ändarna i smält choklad. Låt stelna.