Du behöver
- 1 st gul lök
- 1 msk olivolja
- 300 g Quornfärs
- 0.5 st påse taco kryddmix
- 0.5 dl vatten
- 1 dl tacosås mild
- 1 st majs liten burk
- salt svartpeppar
Avokadosallad:
1 st avokado
2 st tomater gärna tigertomater
0.5 st rödlök
salt och peppar
Servera med:
0.25 st isbergssallad huvud
tortillabröd små
Gör så här
1
Skala och hacka löken och fräs den i en stekpanna med olja, tills den är mjuk. Tillsätt quornfärsen, kryddmix, vatten och tacosås, och låt puttra i ca 15 minuter. Rör om då och då. Tillsätt majsen och smaka av med salt och peppar.
2
Dela och kärna ur avokadon. Gröp ur köttet och skär det i bitar. Skölj och skär tomaterna i bitar. Skala och strimla rödlöken. Blanda alltsammans i en skål.
3
Skölj och strimla isbergssalladen. Värm tortillabröden enligt anvisningarna på förpackningen. Fördela isbergssallad, färs och avokadosallad på tortillabröden.