Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 1 msk olivolja
  • 300 g Quornfärs
  • 0.5 st påse taco kryddmix
  • 0.5 dl vatten
  • 1 dl tacosås mild
  • 1 st majs liten burk
  • salt svartpeppar

Avokadosallad:

1 st avokado
2 st tomater gärna tigertomater
0.5 st rödlök
salt och peppar

Servera med:

0.25 st isbergssallad huvud
tortillabröd små

Gör så här

1
Skala och hacka löken och fräs den i en stekpanna med olja, tills den är mjuk. Tillsätt quornfärsen, kryddmix, vatten och tacosås, och låt puttra i ca 15 minuter. Rör om då och då. Tillsätt majsen och smaka av med salt och peppar.

2
Dela och kärna ur avokadon. Gröp ur köttet och skär det i bitar. Skölj och skär tomaterna i bitar. Skala och strimla rödlöken. Blanda alltsammans i en skål.

3
Skölj och strimla isbergssalladen. Värm tortillabröden enligt anvisningarna på förpackningen. Fördela isbergssallad, färs och avokadosallad på tortillabröden.