Du behöver

  • 1 st fiskbullar 375 g
  • kräftstjärtar ca 80 g

Kräftsås:

2 msk vetemjöl
buljong från fiskbullarna
1 dl matlagningsgrädde
1 msk hummerfond
1 msk hackad dill
salt och peppar

Servera med:

ris kokt blandat med gröna ärter
citronklyftor

Gör så här

1
Kräftsås: Häll buljongen från fiskbullarna i en kastrull. Vispa ut mjölet i buljongen och tillsätt grädde och fond. Koka upp under omrörning och låt sjuda i 3 minuter.

2
Tillsätt fiskbullar och kräftstjärtar och låt allt bli varmt. Tillsätt dill och smaka av med salt och peppar. Servera med kokt ris blandat med gröna ärter. Tillsätt gröna ärter till riset de 2 sista minuterna av koktiden. Servera gärna med en citronklyfta till.