Du behöver
- 250 g kycklingfilé
 - 140 g bacon
 - 1 msk smör eller margarin
 - 1 st gul lök
 - 1 st vitlöksklyfta
 - 100 g champinjoner
 - 1 st röd paprika
 - 1 st påse taco kryddmix
 - 2 dl salsa
 - 1 dl matlagningsgrädde
 
Servera med:
                                                                tacoskal                       eller tacotubs
                                                                sallad
                                                                gurka
                                                                crème fraîche
                                    
Gör så här
1
                Tärna kycklingen ganska fint och strimla baconet. Fräs kyckling och bacon i stekpanna med smör. Lägg över i en kastrull.
            
2
                Skala och hacka lök och vitlök. Skiva svampen och tärna paprikan. Fräs lök, vitlök, svamp, och paprika och lägg över i kastrullen. Strö över kryddmix och tillsätt salsa och grädde.
            
3
                Rör om och småkoka i 10 minuter. Servera i tacos med sallad, tärnad gurka och crème fraiche.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






