Du behöver

  • 400 g choklad Maryland cookies
  • 125 g smör
  • 2.5 dl kesella
  • 400 g philadelphiaost
  • 1 dl strösocker
  • 3 st ägg
  • 200 g toblerone

Garnera med:

toblerone
hallon

Ugn: 175º / 125º

En kaka

Gör så här

1
Krossa kexen i matberedaren och blanda i smält smör. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter.

2
Grädda i 175º, 8 minuter och låt svalna. Vispa ihop kesella, philadelphiaost och socker till en smet. Rör i äggen ett i taget.

3
Smält chokladen över ett vattenbad och blanda ner i smeten. Häll smeten i formen och grädda i 125º, 40 minuter.

4
Låt dem kallna och stå i kyl ca 5 timmar före servering. Strö över hyvlad Toblerone och hallon.