Du behöver
- 2 dl grönsaksbuljong
- 2 msk rödvinsvinäger
- 1 tsk rapsolja
- salt och peppar
- 0.5 tsk dillfrö
- 200 g potatis kokt
- 1 st röd paprika
- 10 cm purjolök
- 1 st majskolvar kokt
- 0.5 st röd chilipeppar
- 150 g halloumi
- 1 msk smör eller margarin
- 2 msk hackad persilja
Servera med:
bröd
Gör så här
1
Koka upp buljong, vinäger, olja, salt, peppar och dillfrön. Dela potatisen och paprikan i bitar, och strimla purjolöken.
2
Dela majsen i bitar och kärna ur och strimla chilin. Lägg ner grönsakerna i buljongen och låt allt bli varmt.
3
Skiva halloumin och stek i matfett tills den fått fin färg och servera till grytan. Strö över persilja och servera med bröd.