Du behöver

  • 2 dl grönsaksbuljong
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1 tsk rapsolja
  • salt och peppar
  • 0.5 tsk dillfrö
  • 200 g potatis kokt
  • 1 st röd paprika
  • 10 cm purjolök
  • 1 st majskolvar kokt
  • 0.5 st röd chilipeppar
  • 150 g halloumi
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 msk hackad persilja

Servera med:

bröd

Gör så här

1
Koka upp buljong, vinäger, olja, salt, peppar och dillfrön. Dela potatisen och paprikan i bitar, och strimla purjolöken.

2
Dela majsen i bitar och kärna ur och strimla chilin. Lägg ner grönsakerna i buljongen och låt allt bli varmt.

3
Skiva halloumin och stek i matfett tills den fått fin färg och servera till grytan. Strö över persilja och servera med bröd.