10 bitar
Du behöver
- 100 g smör eller margarin
- 100 g mjölkchoklad
- 3 ägg
- 2 ½ dl socker
- 1 msk vaniljsocker
- ½ dl kakao
- 1 krm salt
- 1 ½ dl vetemjöl
- 125 g After eight mintchoklad
Garnera med:
vispad grädde
After eight mintchoklad
Ugn: 175°
En kaka
Gör så här
1
Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i bitar och låt dem smälta i smöret på svag värme under omrörning.
2
Vispa ägg och socker pösigt i en skål och sikta ner vaniljsocker, kakao, salt och mjöl i ägg- och sockersmeten. Tillsätt smör- och chokladblandningen.
3
Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar botten. Häll i hälften av smeten. Täck med after eight och häll på resten av smeten.
4
Grädda i 25 minuter. Låt kallna helt och servera med grädde och after eight.