Du behöver
- 4 st ägg
- 2 dl strösocker
- 1.5 dl vetemjöl
- 1 dl potatismjöl
- 2 tsk bakpulver
Fyllning:
200 g mango- och bananpuré barnmat
Fyllning 2:
2 dl vispgrädde
1 st banan
Garnera med:
4 dl vispgrädde
2 st persimon
10 st physalis
1 st passionsfrukt
Ugn: 175°
10 bitar
Gör så här
1
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver, och sikta ner i smeten.
2
Blanda och häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i 35 minuter och låt sedan kallna.
3
Dela kakan i tre bottnar och bred mangopuré på den första. Lägg på nästa botten och bred på vispad grädde och fördela tunt skivad banan över.
4
Lägg på den sista bottnen och bred på ett lager grädde. Spritsa eller bred vispad grädde runt om. Garnera med frukten.