Du behöver

  • 4 st ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 1 dl potatismjöl
  • 2 tsk bakpulver

Fyllning:

200 g mango- och bananpuré barnmat

Fyllning 2:

2 dl vispgrädde
1 st banan

Garnera med:

4 dl vispgrädde
2 st persimon
10 st physalis
1 st passionsfrukt

Ugn: 175°

10 bitar

Gör så här

1
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver, och sikta ner i smeten.

2
Blanda och häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i 35 minuter och låt sedan kallna.

3
Dela kakan i tre bottnar och bred mangopuré på den första. Lägg på nästa botten och bred på vispad grädde och fördela tunt skivad banan över.

4
Lägg på den sista bottnen och bred på ett lager grädde. Spritsa eller bred vispad grädde runt om. Garnera med frukten.