Du behöver

  • 300 g mandelmassa
  • 3 st äggvitor
  • 4 dl grädde
  • saft Rivet skal och från 1 lime
  • 1 dl florsocker
  • 3 st äggulor

En kaka

Gör så här

1
Riv mandelmassan och rör ner äggvitorna.

2
Häll ut smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant. Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25 minuter.

3
– Vispa grädden hårt och rör ner resten av ingredienserna.

4
Bred fyllningen över den avsvalnade botten och frys tårtan i minst 4 timmar.

5
Ta ut tårtan minst 30 minuter innan servering. Dekorera ev med några limeskivor.

6
Bred fyllningen över den avsvalnade botten och frys tårtan i minst 4 timmar.

7
Ta ut tårtan minst 30 minuter innan servering. Dekorera ev med några limeskivor.