Du behöver
- 1.5 dl vatten
- 1 msk kycklingfond konc
- 1 st purjolök dm
- 0.25 st squash grön
- 0.5 st morot
- 1 dl lätt crème fraiche
- 2 msk vin eller 1 msk pressad citronsaft
- 2 msk redning maizena
- koljafilé ca 200 g
- laxfilé ca 200 g
- 0.5 st röd paprika
- salt vitpeppar
Servera med:
potatis kokt pressad
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Koka upp vatten och kycklingfond i en gryta. Tillsätt purjolök och squash i bitar, och skalad och skivad morot. Låt koka i 3 minuter.
2
Tillsätt lätt crème fraiche, vin eller citron och ljus redning. Låt grytan koka i 3 minuter och rör om under tiden.
3
Skär fisken i bitar och lägg i grytan tillsammans med bitar av paprika. Koka upp och sätt på ett lock och ta grytan från plattan och låt den stå i 5 minuter. Rör om försiktigt och smaka av grytan. Servera med kokt pressad potatis.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows