Du behöver

  • 1.5 dl vatten
  • 1 msk kycklingfond konc
  • 1 st purjolök dm
  • 0.25 st squash grön
  • 0.5 st morot
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk vin eller 1 msk pressad citronsaft
  • 2 msk redning maizena
  • koljafilé ca 200 g
  • laxfilé ca 200 g
  • 0.5 st röd paprika
  • salt vitpeppar

Servera med:

potatis kokt pressad

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Koka upp vatten och kycklingfond i en gryta. Tillsätt purjolök och squash i bitar, och skalad och skivad morot. Låt koka i 3 minuter.

2
Tillsätt lätt crème fraiche, vin eller citron och ljus redning. Låt grytan koka i 3 minuter och rör om under tiden.

3
Skär fisken i bitar och lägg i grytan tillsammans med bitar av paprika. Koka upp och sätt på ett lock och ta grytan från plattan och låt den stå i 5 minuter. Rör om försiktigt och smaka av grytan. Servera med kokt pressad potatis.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows