Du behöver

  • 100 g pasta t ex penne rigate
  • 1 st bönor Gogreen
  • 75 g färsk spenat eller rucolasallad
  • 0.5 st röd paprika
  • 0.5 st paprika gul
  • 200 g lax varmrökt
  • dill

Sås:

3 msk gravlaxsås
1 dl lätt crème fraiche
1 krm Chili explosion Santa Maria kryddkvarn
1 krm vitvinsvinäger

Garnera med:

hackad dill

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen, i lättsaltat vatten. Spola av pastan i kallt vatten och låt rinna av. Spola av bönorna med kallt vatten och låt rinna av.

2
Blanda pasta och bönor i en skål med färsk spenat och bitar av röd och gul paprika. Lägg upp på tallrikar och bryt bitar av uppvärmd lax och lägg ovanpå. Strö över hackad dill.

3
Blanda hovmästarsås med lätt crème fraiche, chili explosion och vinäger. Servera såsen till salladen.