Du behöver
- 100 g pasta t ex penne rigate
- 1 st bönor Gogreen
- 75 g färsk spenat eller rucolasallad
- 0.5 st röd paprika
- 0.5 st paprika gul
- 200 g lax varmrökt
- dill
Sås:
3 msk gravlaxsås
1 dl lätt crème fraiche
1 krm Chili explosion Santa Maria kryddkvarn
1 krm vitvinsvinäger
Garnera med:
hackad dill
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen, i lättsaltat vatten. Spola av pastan i kallt vatten och låt rinna av. Spola av bönorna med kallt vatten och låt rinna av.
2
Blanda pasta och bönor i en skål med färsk spenat och bitar av röd och gul paprika. Lägg upp på tallrikar och bryt bitar av uppvärmd lax och lägg ovanpå. Strö över hackad dill.
3
Blanda hovmästarsås med lätt crème fraiche, chili explosion och vinäger. Servera såsen till salladen.