Du behöver
- 0.5 st gul lök
- 8 st champinjoner
- 4 st potatis kokta
- 0.5 st squash grön
- 0.5 st röd paprika
- 200 g kassler
- 2 tsk matfett
- svartpeppar
Örtsås:
1 dl lätt crème fraiche
2 msk örter persilja, basilika, timjan
salt svartpeppar
Servera med:
grönsallad
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Skala och hacka löken. Ansa och skär svampen i bitar. Tärna potatisen. Dela och kärna ur squashen och skär den i tärningar. Kärna ur och skär paprikan i tärningar. Skär kasslern i tärningar.
2
Stek först lök och svamp i en stekpanna med matfettet i några minuter. Tillsätt därefter potatis, squash, paprika och kassler och stek så att det blir genomvarmt. Krydda med svartpeppar.
3
Örtsås: Rör samman crème fraiche med hackade örter. Smaka av med salt och peppar. Servera pytten med såsen och grönsallad.