Du behöver

  • 2 dl mathavre
  • vatten
  • 1 st allroundmarinad, Caj P’s
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 900 g kycklingben

Coleslaw:

1 st vitkål klyfta
2 st morötter
2 dl matyoghurt
1.5 tsk dijonsenap
salt svartpeppar

Ugn: 225°

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Koka mathavret i vatten enligt anvisningarna på förpackningen.

2
Rör ihop grillmarinaden med riven vitlök i en stor plastpåse och lägg i kycklingbenen. Blanda kycklingbenen ordentligt med marinaden. Lägg över kycklingbenen i en långpanna med bakplåtspapper i botten och stek mitt i ugnen i ca 30 minuter.

3
Coleslaw: Riv vitkål och skalade morötter på den grova rivskivan i en matberedare. Blanda med yoghurt, senap, salt och peppar. Servera till kycklingbenen och kokt mathavre.