Du behöver
- 2 dl mathavre
- vatten
- 1 st allroundmarinad, Caj P’s
- 1 st vitlöksklyfta
- 900 g kycklingben
Coleslaw:
1 st vitkål klyfta
2 st morötter
2 dl matyoghurt
1.5 tsk dijonsenap
salt svartpeppar
Ugn: 225°
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Koka mathavret i vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
2
Rör ihop grillmarinaden med riven vitlök i en stor plastpåse och lägg i kycklingbenen. Blanda kycklingbenen ordentligt med marinaden. Lägg över kycklingbenen i en långpanna med bakplåtspapper i botten och stek mitt i ugnen i ca 30 minuter.
3
Coleslaw: Riv vitkål och skalade morötter på den grova rivskivan i en matberedare. Blanda med yoghurt, senap, salt och peppar. Servera till kycklingbenen och kokt mathavre.