Du behöver
- lammrostbiff ca 500 g
- 2 st morötter
- 1 st klyfta vitkål
- 200 g ostronskivling
- 1 st paprika gul
- 1 st purjolök
- 2 msk rapsolja
- salt svartpeppar
Sås:
0.5 dl woksås Mrs Cheng
2 msk HP-sås
Servera med:
jasminris
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Skär köttet i tunna strimlor och lägg i en skål. Skala och skär morötterna i tunna skivor, strimla vitkålen och dela svampen genom att rivna den i bitar. Skölj och ansa paprika och purjolök och skär dem i strimlor.
2
Woka köttet i rapsolja, i omgångar, i en stor het stekpanna. Lägg över på tallrik och woka grönsakerna. Lägg tillbaka köttet i woken, salta och peppra. Blanda woksås och HP-sås och häll över i woken och rör om noga. Servera med kokt jasminris.