Du behöver

  • lammrostbiff ca 500 g
  • 2 st morötter
  • 1 st klyfta vitkål
  • 200 g ostronskivling
  • 1 st paprika gul
  • 1 st purjolök
  • 2 msk rapsolja
  • salt svartpeppar

Sås:

0.5 dl woksås Mrs Cheng
2 msk HP-sås

Servera med:

jasminris

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Skär köttet i tunna strimlor och lägg i en skål. Skala och skär morötterna i tunna skivor, strimla vitkålen och dela svampen genom att rivna den i bitar. Skölj och ansa paprika och purjolök och skär dem i strimlor.

2
Woka köttet i rapsolja, i omgångar, i en stor het stekpanna. Lägg över på tallrik och woka grönsakerna. Lägg tillbaka köttet i woken, salta och peppra. Blanda woksås och HP-sås och häll över i woken och rör om noga. Servera med kokt jasminris.