Du behöver
- 2 st kycklingfiléer
- salt svartpeppar
- 1 msk matfett flytande
- 2 tsk soja
- 2 prt couscous kokt
- 2 tsk citron pressad saft
- 0.5 st röd paprika
- 0.5 st paprika gul
- 5 cm purjolök
- 5 cm gurka
Örtsås:
1 dl turkisk yoghurt
salt och peppar
1 msk basilika timjan och persilja, hackad
Ugn: 225°
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Salta och peppra filéerna. Lägg dem i en ugnssäker form och pensla med matfett blandat med soja. Stek i mitten av ugnen, ca 25 minuter.
2
Blanda couscousen med citronsaft, hackad paprika, purjolök och gurka.
3
Blanda yoghurten med salt, peppar, basilika, timjan och persilja. Skär filéerna i skivor och servera med såsen och couscoussalladen.