Du behöver

  • 200 g smör eller margarin
  • 2.5 dl socker
  • 4 st ägg
  • lime skal av 1
  • 3 msk pressad lime
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 tsk bakpulver
  • 2.5 dl vetemjöl
  • 3 dl kokosflingor

Glasyr:

2 dl florsocker
1 msk limesaft
karamellfärg någon droppe grön

Garnering:

1 dl kokos

Ugn: 175°

Det här behövs:

Gör så här

1
Rör smör och socker poröst. Vispa i äggen ett i taget. Rör i limeskal, limesaft och crème fraiche.

2
Blanda bakpulver, mjöl och kokos och rör ner i smeten. Klicka smeten i en smord och bröad form och grädda i nedre delen av ugnen i 45 minuter.

3
Rör ihop glasyren och glasera den avsvalnade kakan. Strö över kokos.