Du behöver
- 600 g spättafiléer
- 0.5 dl vetemjöl
- salt och peppar
- 1 st citron rivet skal
- 4 msk persilja hackad
- 2 msk dill hackad
- 3 msk smör eller margarin
Sås:
2 dl gräddfil
1 msk senap söt
1 msk dill
socker
Till servering:
kokt potatis
spenat smörfräst
citronklyftor
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Vänd fisken i en blandning av mjöl, salt och peppar.
2
Blanda citronskal, persilja och dill och strö över fisken. Klappa in citron- och örtblandningen i paneringen. Stek på medelvärme i smör, ca 3 minuter per sida.
3
Rör ihop gräddfil, senap och dill och smaka av med salt, peppar och socker. Servera fisken med sås, potatis, smörfräst spenat och citronklyftor.