Du behöver
- 150 g champinjoner hackade
- 70 g bacon tärnad
- 0.5 st gul lök hackad
- 1 msk smör eller margarin
- 600 g kycklingfilé 12-16 st
- salt och peppar
- 2 st morötter
- 3 dl vatten
- 2 msk kycklingfond
- 0.5 dl crème fraîche
- 1 dl grädde
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Fräs champinjoner, bacon och lök i smör tills vätskan kokat in och baconet börjar bli knaprigt.
2
Fördela fyllningen på kycklingskivorna och rulla ihop. Fäst med tandpetare och krydda med salt och peppar. Bryn runt om i smör.
3
Skala och skär morötterna i bitar och låt dem fräsa med.
4
Späd med vatten och fond, och låt småputtra under lock i 15 minuter. Ta upp rouladerna och tillsätt crème fraiche och grädde.
5
Koka upp och mixa såsen slät med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar, och servera till rouladerna med rostad potatis.