Du behöver

  • 6 st potatis skalade
  • 2 st regnbågslax eller rödingfiléer
  • salt och peppar
  • 1 st purjolök skivad
  • 2 msk körvel hackad
  • 2 msk dill hackad
  • 2 msk crème fraîche

Servera med:

romanesco eller broccoli

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Lägg potatisen i en kastrull. Häll på kokande vatten så att det nätt och jämnt täcker potatisen. Salta och låt potatisen koka upp och sedan sjuda i ca 10 minuter.

2
Dela fiskfiléerna och lägg dem lite omlott på var sitt bakplåtspapper. Salta och peppra. Lägg purjolök, körvel, dill och 1 msk crème fraiche på varje fisk. Vik ihop paketet så att det sluter tätt.

3
Lägg fiskpaketen ovanpå potatisen och låt dem ångkoka, ca 10 minuter. Servera med kokt romanesco eller broccoli.