Du behöver
- 6 st potatis skalade
- 2 st regnbågslax eller rödingfiléer
- salt och peppar
- 1 st purjolök skivad
- 2 msk körvel hackad
- 2 msk dill hackad
- 2 msk crème fraîche
Servera med:
romanesco eller broccoli
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Lägg potatisen i en kastrull. Häll på kokande vatten så att det nätt och jämnt täcker potatisen. Salta och låt potatisen koka upp och sedan sjuda i ca 10 minuter.
2
Dela fiskfiléerna och lägg dem lite omlott på var sitt bakplåtspapper. Salta och peppra. Lägg purjolök, körvel, dill och 1 msk crème fraiche på varje fisk. Vik ihop paketet så att det sluter tätt.
3
Lägg fiskpaketen ovanpå potatisen och låt dem ångkoka, ca 10 minuter. Servera med kokt romanesco eller broccoli.