Du behöver
- 3 st ägg
- 3 msk vatten
- salt och peppar
- 2 tsk matfett
Fyllning:
170 g kräftstjärtar
0.5 dl matyoghurt eller minifraiche
1 msk lättmajonnäs
2 tsk dill hackad
salt och peppar
Servera med:
sallad och gul paprika
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Vispa sönder ägg med en gaffel tillsammans med vattnet. Salta och peppra.
2
Värm en släpp lätt-belagd stekpanna med matfett tills det är gyllene. Häll ner äggsmeten och lyft här och där med stekspaden. Stek tills äggsmeten precis stannat.
3
Blanda kräftstjärtar med yoghurt, majonnäs och dill. Smaka av med salt och peppar.
4
Lägg fyllningen vid ena sidan av omeletten och vänd upp den på ett serveringsfat. Dela den på två. Servera med sallat och paprika.