Du behöver

  • 3 st ägg
  • 3 msk vatten
  • salt och peppar
  • 2 tsk matfett

Fyllning:

170 g kräftstjärtar
0.5 dl matyoghurt eller minifraiche
1 msk lättmajonnäs
2 tsk dill hackad
salt och peppar

Servera med:

sallad och gul paprika

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Vispa sönder ägg med en gaffel tillsammans med vattnet. Salta och peppra.

2
Värm en släpp lätt-belagd stekpanna med matfett tills det är gyllene. Häll ner äggsmeten och lyft här och där med stekspaden. Stek tills äggsmeten precis stannat.

3
Blanda kräftstjärtar med yoghurt, majonnäs och dill. Smaka av med salt och peppar.

4
Lägg fyllningen vid ena sidan av omeletten och vänd upp den på ett serveringsfat. Dela den på två. Servera med sallat och paprika.