Du behöver

  • 8 st kalvschnitzel
  • salt och peppar
  • 4 st korv Scan
  • 0.5 dl persilja hackad
  • 2 msk smör

Sås:

2 dl vatten
2 msk kycklingfond konc
1 dl vitt vin
1 dl grädde
2 msk redning Maizena
salt och peppar

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Lägg kalvschnitzlarna på ett smörpapper. Torka av köttet. Salta och peppra.

2
Ta bort skinnet på korvarna och dela dem i fyra delar på längden. Lägg 1/4 i ena änden av varje schnitzel. Strö över persilja och rulla samman till rulader. Fäst med fuktade tandpetare.

3
Bryn ruladerna runt om i en stekpanna med smör. Tillsätt vatten, fond och vin. Låt ruladerna sjuda i 10 minuter.

4
Ta upp ruladerna och ta bort tandpetarna. Red av såsen med grädde och redning, och låt såsen koka i 3 minuter.

5
Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis och broccoli.