Du behöver
- 8 st kalvschnitzel
- salt och peppar
- 4 st korv Scan
- 0.5 dl persilja hackad
- 2 msk smör
Sås:
2 dl vatten
2 msk kycklingfond konc
1 dl vitt vin
1 dl grädde
2 msk redning Maizena
salt och peppar
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Lägg kalvschnitzlarna på ett smörpapper. Torka av köttet. Salta och peppra.
2
Ta bort skinnet på korvarna och dela dem i fyra delar på längden. Lägg 1/4 i ena änden av varje schnitzel. Strö över persilja och rulla samman till rulader. Fäst med fuktade tandpetare.
3
Bryn ruladerna runt om i en stekpanna med smör. Tillsätt vatten, fond och vin. Låt ruladerna sjuda i 10 minuter.
4
Ta upp ruladerna och ta bort tandpetarna. Red av såsen med grädde och redning, och låt såsen koka i 3 minuter.
5
Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis och broccoli.