Du behöver

  • 4 st tunnbröd hårda
  • 8 st romansallad blad
  • 4 st körsbärstomater delade
  • citronskivor
  • dill

Sallad:

200 g lax strimlad
2 st ägg kokta och hackade
1 dl gröna ärtor
1 dl kesella 10%
0.5 dl lättmajonnäs
1 msk dill hackad
salt svartpeppar

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Pensla brödskivorna med vatten och låt dem ligga på en plåt i ugnen, 2 minuter. Lägg varje skiva över en upp och nervänd kopp forma efter koppen. Låt torka. Vänd och lägg på uppläggningsfat eller tallrikar.

2
Blanda lax, ägg, ärtor, kesella, majonnäs och dill i en skål. Smaka av med salt och svartpeppar.

3
Lägg sallatsbladen två och två i korgarna. Lägg en boll av laxsallad i varje korg. Dekorera med tomater, citron och dill.