Du behöver
- salt vitpeppar
- 4 st spättafiléer
- ströbröd
- 2 tsk matfett flytande
Sås:
1 tsk curry
1 tsk matfett
1 msk redning Maizena
2 dl lagalätt Kelda
1 tsk kycklingfond konc
1 msk mango chutney
salt och peppar
Ugn: 175º
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Salta och peppra fiskfiléerna, och rulla ihop dem till rulader. Rulla dem i ströbröd och lägg dem i en smord ugnssäker form.
2
Pensla ruladerna med flytande matfett. Sätt in formen mitt i ugnen och tillaga i ca 10 minuter.
3
Fräs curryn i en kastrull med matfett. Tillsätt ljus redning och lagalätt under omrörning.
4
Smaksätt med kycklingfond, mango chutney, salt och peppar. Servera med kokt, pressad potatis och sallad.