Du behöver

  • salt vitpeppar
  • 4 st spättafiléer
  • ströbröd
  • 2 tsk matfett flytande

Sås:

1 tsk curry
1 tsk matfett
1 msk redning Maizena
2 dl lagalätt Kelda
1 tsk kycklingfond konc
1 msk mango chutney
salt och peppar

Ugn: 175º

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Salta och peppra fiskfiléerna, och rulla ihop dem till rulader. Rulla dem i ströbröd och lägg dem i en smord ugnssäker form.

2
Pensla ruladerna med flytande matfett. Sätt in formen mitt i ugnen och tillaga i ca 10 minuter.

3
Fräs curryn i en kastrull med matfett. Tillsätt ljus redning och lagalätt under omrörning.

4
Smaksätt med kycklingfond, mango chutney, salt och peppar. Servera med kokt, pressad potatis och sallad.