Du behöver

  • 4 st tunnbröd mjuka med fibrer
  • romansallad

Fyllning:

120 g burkar salladskrabba eller 1 burk salladskrabba
100 g philadelphiaost
2 st salladslökar skivade
1 st selleri hackad
0.5 st röd paprika hackad
1 msk lime pressad saft
1 tsk honung
2 st avokado
salt svartpeppar, kajennpeppar

Gör så här

1
Blanda krabbköttet med Philadelphiaosten. Blanda ner salladslök, selleri, paprika, lime och honung.

2
Dela avokadorna, kärna ur dem och gröp ur fruktköttet. Dela det i mindre bitar. Blanda försiktigt ner det i krabbröran.

3
Smaka av med salt, svartpeppar och kajennpeppar. Förvara krabbröran i en plastburk i kylboxen.

4
Skölj sallaten och lägg den i plastpåsar med mycket luft i. Vid serveringen lägger du sallat och en klick av röran i tunnbrödet och viker ihop till en rulle. En servett är bra att lägga rullen i.