Du behöver

  • 4 st kronärtskockshjärtan marinerade
  • 50 st tomater gr marinerade soltorkade
  • 0.5 st rödlök
  • 2 st tonfisk burkar
  • 2 msk solrosfrön rostade
  • 3 msk basilika hackad
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk pressad citron
  • salt
  • peppar

Detta behövs till 4 pers:

Gör så här

Skär 4 marinerade kronärtskockshjärtan i bitar, hacka 50 g marinerade soltorkade tomater och 1/2 rödlök. Lägg detta i en skål och fyll på med 2 burkar “lätt tonfisk”, 2 msk rostade solrosfrön, 3 msk hackad basilika, 2 msk olivolja och 1 dl lätt crème fraiche. Smaksätt med 1 tsk pressad citron, salt och peppar. Rör om och fyll ciabattabrödet med röran.