Du behöver

  • 6 skiva vitt bröd

Fyllning:

100 g räkor skalad vikt
75 g kräftstjärtar
1 dl majonnäs
1 dl tomat eller liknande
2 st salladslökar tunt skivade
0.25 st röd spansk peppar finhackad
salt och peppar

Dekoration:

150 g philadelphiaost
1 dl gräslök persilja och dill, hackad
2 st lax stora skivor kallrökt
solrosskott limeklyftor

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Ta ut sex hjärtan ur brödskivorna med hjälp av en pepparkaksform.

2
Hacka räkor och avrunna kräftstjärtar. Blanda samman räkorna och kräftstjärtarna med majonnäs, crème fraiche, salladslökar och spansk peppar. Smaka av med salt och peppar.

3
Bred fyllningen på fyra av bröden och lägg samman till två hjärtan. Toppa med de återstående brödskivorna. Bred philadelphiaosten runt om och ovanpå bakelserna. Tryck fast gräslök, persilja och dill på kanten med hjälp av en palettkniv.

4
Tryck ut hjärtan ur laxskivorna med formen. Lägg dem ovanpå bakelserna och dekorera med solrosskott och limeklyftor.