Du behöver

  • 240 g pastaskruvar
  • 2 st kycklingfiléer i tunna skivor
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar nymald
  • 2 tsk matfett
  • 0.5 st röd chilifrukt urkärnad och skivad
  • 1 st citrongräs skivat
  • 1 st purjolök skivad
  • 50 g sockerärter delade
  • 0.5 st paprika skivad
  • 2.5 dl kokosmjölk Kelda
  • 1 tsk soja

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.

2
Woka kycklingköttet i olja i en stor stekpanna, ca 5 minuter totalt. Salta och peppra.

3
Tillsätt chili, citrongräs, purjolök, sockerärter och paprika. Rör om och tillsätt kokosmjölken och låt sjuda några minuter i pannan. Smaksätt med soja. Servera med pasta och sallad.