Du behöver

  • 2 msk ströbröd
  • 0.75 dl mjölk
  • 300 g lammfärs
  • 1 st ägg
  • 1 tsk timjan
  • 1 st vitlöksklyfta riven
  • 3 krm salt
  • 2 krm svartpeppar nymald

Sallad:

140 g pastarör
50 g ruccolasallad
25 g ärtskott
6 st rädisor
0.5 dl svarta oliver halverade

Fetaostsås:

25 g fetaost light
1 dl yoghurt 0,5%
salt och peppar

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Spola den kall med vatten i ett durkslag. Låt den rinna av. Blanda pastan med sallat, ärtskott, rädisor och oliver. Mixa samman såsen med en mixerstav. Smaka av med salt och peppar.

2
Blanda ströbröd och mjölk i en bunke. Låt blandningen svälla 10 minuter.

3
Tillsätt färs, ägg, timjan, vitlök, salt och peppar. Arbeta ihop till en smidig färs och forma sedan 4 biffar. Lägg dem på ett smörpapper.

4
Stek biffarna i matfett i en stekpanna, ca 3 minuter per sida på medelvarm platta. Servera biffarna med pastasallad och fetaostsås.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows