Du behöver

  • 4 st Tortillas
  • 400 g nötkött t ex ryggbiff
  • 0.5 st paprika gul
  • 0.5 st röd paprika
  • 0.5 st grön paprika
  • 1 st gul lök
  • 1/2-1 st burrito mix
  • 1 msk pressad limesaft
  • salt

Tillbehör:

guacemole
tomatsalsa

Gör så här

1
Strimla köttet. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och skiva löken tunt.

2
Bryn köttet gyllene i lite matfett. Tillsätt lök och paprika och låt det fräsa med några minuter.

3
Tillsätt kryddmix och limesaft. Låt allt puttra på svag värme under lock ca 8-10 minuter.

4
Fördela fyllningen på värmda tortillabröd och klicka på lite guacamole och tomatsalsa eller bjud det till. Vik upp nedredelen och rulla samman.


Kommentar:
Värm dina tortillabröd i vanlig ugn. Sätt ugnen på 150° och låt bröden värmas mitt i ugnen ca 25 minuter. Eller värm dem i mikron. Linda då in bröden i lätt fuktat hushållspapper och värm bröden ca 2 minuter. Vänd dem efter halva tiden. Värmer du bara 1 bröd så räcker ca 30 sekunder. När man värmer bröden blir de mjuka och är lättare att rulla samman.