Du behöver
- 800 g laxfilé benfri
- 1.5 tsk salt
- 2 krm vitpeppar nymald
- 1 msk smör
Fyllning:
0.5 dl lättmajonnäs
1 dl crème fraîche
2 msk dill fryst och hackad
0.5 st lime rivet skal
2 msk krabbpastej i tub Abba
Ugn: 200º
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Skär fiskfilén i fyra bitar. Skär ett snitt i mitten på varje bit, så långt att det bildas en ficka. Salt och peppra. Lägg fisken i en smord ugnssäker form.
2
Blanda samman majonnäs, crème fraiche, dill, persilja, limeskal och krabbpastej till en jämn smet. Lägg klickar av fyllningen i varje fiskbit.
3
Sätt in fisken i nedre delen av ugnen, ca 15 minuter tills laxen är färdig och har fått lite färg.
4
Servera med kokt broccoli och potatis.