Du behöver
- 4 st potatis medelstora
- 1 st gul lök
- 0.5 st slanggurka
- 1 st äpple litet syrligt
- 1 pkt viltskav
- salt grovmalen svartpeppar
- paprikapulver
- hackad persilja
- lingon ev djupfrysta
- 2 st äggulor
Det här behövs för 2 port:
Gör så här
1
Skala potatis och lök. Tärna dem ganska fint. Tärna gurkan. Skala, kärna ur och tärna äpplet.
2
Stek potatisen mjuk i lite matfett. Tillsätt löken och låt den fräsa med tills den är mjuk och glansig. Krydda med salt och paprikapulver.
3
Stek viltskavet i lite matfett enligt förpackningens anvisningar. Dela köttet i mindre bitar och krydda med salt och peppar. Lägg ner köttet i potatispannan tillsammans med gurka och äpple. Låt allt fräsa samman några minuter.
4
Strö över hackad persilja och eventuellt några frysta lingon. Bjud råa äggulor till.