Du behöver
- 4 st kycklingfiléer
- salt och peppar
- 0.25 st rödlök
- 1 st vitlöksklyfta liten
- 0.5 skiva vitt formbröd
- 125 g kesella
- 2 tsk fransk senap
- 1 tsk flytande honung
- 2 tsk timjan hackad
Ugn: 200°
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Bryn dem gyllene runt om i lite matfett. Låt filéerna svalna och skär sedan en djup ficka i varje.
2
Skala och finhacka lök och vitlök. Riv brödet på rivjärn. Rör samman löksorterna med brödet, kesella, senap, honung och timjan. Smaka av med lite salt och peppar.
3
Fyll fickan i kycklingfiléerna med röran. Fäst ihop fickan med tandpetare eller köttnålar. Lägg filéerna i en smord eldfast form.
4
Ställ in formen mitt i ugnen och stek kycklingfiléerna i ca 15-20 minuter eller tills köttsaften är helt klar. Bjud rotfruktsratatouille till.