Du behöver
- 1 dl korngryn
- 3.5 dl vatten
- 0.5 st grönsaksbuljongtärning
- 1 st morot skivad
- 50 g ostronskivling
- 2 tsk matfett
- 150 g kassler i tärningar
- 0.33 st squash i bitar
- 0.5 st paprika i bitar
- 1 st purjolök skivad
Sås:
1 dl minifraiche
2 tsk pepparrot riven
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Skölj korngrynen. Koka upp vatten och buljongtärning i en kastrull. Tillsätt korngrynen och låt dem koka under lock, ca 30 minuter.
2
Fräs morot och ostronskivling i matfett i en stekpanna. Tillsätt kassler, squash, paprika och purjolök. Låt allt bli genomvarmt. Tillsätt till sist korngrynen och smaksätt med salt och peppar.
3
Servera med en klick minifraiche blandad med pepparrot och en sallad.