Du behöver

  • 1 dl korngryn
  • 3.5 dl vatten
  • 0.5 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 st morot skivad
  • 50 g ostronskivling
  • 2 tsk matfett
  • 150 g kassler i tärningar
  • 0.33 st squash i bitar
  • 0.5 st paprika i bitar
  • 1 st purjolök skivad

Sås:

1 dl minifraiche
2 tsk pepparrot riven

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Skölj korngrynen. Koka upp vatten och buljongtärning i en kastrull. Tillsätt korngrynen och låt dem koka under lock, ca 30 minuter.

2
Fräs morot och ostronskivling i matfett i en stekpanna. Tillsätt kassler, squash, paprika och purjolök. Låt allt bli genomvarmt. Tillsätt till sist korngrynen och smaksätt med salt och peppar.

3
Servera med en klick minifraiche blandad med pepparrot och en sallad.