Du behöver

  • 250 g lövbiff finstrimlad
  • 2 tsk matfett
  • 0.5 st gul lök strimlad
  • 6 st champinjoner skivade
  • 1 st vitlöksklyfta hackad
  • 2 tsk ketjap manis (indonesisk soja)
  • 2 tsk kalvfond konc
  • 2 dl äppeljuice
  • 1 dl minifraiche
  • 1 msk maizena ljus redning
  • 0.5 st röd paprika strimlad
  • 0.5 st paprika strimlad
  • salt svartpeppar

Servera med:

pastafjärilar kokta
alfalfagroddar
persilja hackad

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Bryn köttstrimlorna i en stekpanna med matfett. Tillsätt lök, champinjoner och vitlök. Låt det fräsa tillsammans.

2
Smaksätt med ketjap manis, kalvfond, äppeljuice, minifraiche. Rör om och red av med ljus redning. Tillsätt paprikorna och låt såsen bli het. Smaka av med salt och svartpeppar.

3
Servera med kokta pastafjärilar och toppa med sköljda alfalfagroddar och persilja.