Du behöver
- 250 g lövbiff finstrimlad
- 2 tsk matfett
- 0.5 st gul lök strimlad
- 6 st champinjoner skivade
- 1 st vitlöksklyfta hackad
- 2 tsk ketjap manis (indonesisk soja)
- 2 tsk kalvfond konc
- 2 dl äppeljuice
- 1 dl minifraiche
- 1 msk maizena ljus redning
- 0.5 st röd paprika strimlad
- 0.5 st paprika strimlad
- salt svartpeppar
Servera med:
pastafjärilar kokta
alfalfagroddar
persilja hackad
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Bryn köttstrimlorna i en stekpanna med matfett. Tillsätt lök, champinjoner och vitlök. Låt det fräsa tillsammans.
2
Smaksätt med ketjap manis, kalvfond, äppeljuice, minifraiche. Rör om och red av med ljus redning. Tillsätt paprikorna och låt såsen bli het. Smaka av med salt och svartpeppar.
3
Servera med kokta pastafjärilar och toppa med sköljda alfalfagroddar och persilja.