Du behöver
- 200 g lövbiff skivad
- 100 g champinjoner färska
- 1 bitar gurka färsk
- 2 st tomater
- matfett
- salt och peppar
- 1 tsk kapris
- 3 msk minifraiche
Det här behövs för ca 2 port:
Gör så här
1
Strimla köttet. Ansa och skiva svampen. Skiva gurkan och skär skivorna i strimlor. Skålla, skala och tärna tomaterna.
2
Fräs köttet i lite matfett tills det fått fin färg, 3-5 minuter. Vänd på köttet ofta så att allt får fin färg. Krydda med salt och peppar. Ta upp köttet och håll det varmt.
3
Fräs svampen i lite matfett tills vätskan har kokat in. Tillsätt tomater och gurka och låt det fräsa några minuter.
4
Rör ner köttet, kapris och minifraiche. Låt allt bli genomvarmt. Smaka av om det behövs mera salt och peppar. Bjud kokt ris eller pasta till.