Du behöver

  • 200 g lövbiff skivad
  • 100 g champinjoner färska
  • 1 bitar gurka färsk
  • 2 st tomater
  • matfett
  • salt och peppar
  • 1 tsk kapris
  • 3 msk minifraiche

Det här behövs för ca 2 port:

Gör så här

1
Strimla köttet. Ansa och skiva svampen. Skiva gurkan och skär skivorna i strimlor. Skålla, skala och tärna tomaterna.

2
Fräs köttet i lite matfett tills det fått fin färg, 3-5 minuter. Vänd på köttet ofta så att allt får fin färg. Krydda med salt och peppar. Ta upp köttet och håll det varmt.

3
Fräs svampen i lite matfett tills vätskan har kokat in. Tillsätt tomater och gurka och låt det fräsa några minuter.

4
Rör ner köttet, kapris och minifraiche. Låt allt bli genomvarmt. Smaka av om det behövs mera salt och peppar. Bjud kokt ris eller pasta till.