Du behöver
- 0.5 dl ströbröd
- 1.5 dl mjölk
- 500 g köttfärs
- 1 msk potatismjöl
- 1 st ägg
- 1 tsk salt
- 1 krm peppar
- 0.5 st lök liten gul
- 1 st paprika liten grön
- 1 pkt baconskivor
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Lägg ströbrödet i en skål och häll över mjölken. Låt det stå och svälla ca 10 minuter.
2
Tillsätt färs, potatismjöl, ägg, salt och peppar.
3
Skala och finhacka löken. Kärna ur och finhacka paprikan. Arbeta in lök och paprika i färsen.
4
Forma till ovala rullar. Vira en baconskiva runt varje rulle.
5
Stek rullarna gyllene runt om i lite matfett i 10-15 minuter eller tills de är genomstekta. Servera färsrullarna med varm bulgursallad.