Du behöver

  • 1 st purjolök liten
  • 1 st grön paprika
  • 0.5 msk olja
  • 1/2-1 tsk curry
  • 0.5 tsk paprikapulver
  • 1 st vitlök klyfta
  • 2 dl krossade tomater
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 300 g fiskfilé färsk eller tinad fryst
  • salt

Tillbehör:

2 dl ris

Det här behövs för 2 port:

Gör så här

1
Ansa purjolöken och strimla den fint. Tärna paprikan fint.

2
Fräs purjon och paprikan tillsammans med curry i oljan.

3
Tillsätt paprikapulver, pressad vitlök, tomatkross och crème fraiche. Låt sjuda upp. Späd ev med lite vatten eller mjölk om det behövs.

4
Skär fisken i mindre bitar eller rulla den om filéerna är små. Lägg fisken i stuvningen, salta och sjud ytterligare några minuter tills fisken är genomkokt. Servera med kokt ris och en sallad.