Du behöver
- 1 st purjolök liten
- 1 st grön paprika
- 0.5 msk olja
- 1/2-1 tsk curry
- 0.5 tsk paprikapulver
- 1 st vitlök klyfta
- 2 dl krossade tomater
- 1 dl lätt crème fraiche
- 300 g fiskfilé färsk eller tinad fryst
- salt
Tillbehör:
2 dl ris
Det här behövs för 2 port:
Gör så här
1
Ansa purjolöken och strimla den fint. Tärna paprikan fint.
2
Fräs purjon och paprikan tillsammans med curry i oljan.
3
Tillsätt paprikapulver, pressad vitlök, tomatkross och crème fraiche. Låt sjuda upp. Späd ev med lite vatten eller mjölk om det behövs.
4
Skär fisken i mindre bitar eller rulla den om filéerna är små. Lägg fisken i stuvningen, salta och sjud ytterligare några minuter tills fisken är genomkokt. Servera med kokt ris och en sallad.