Du behöver
- 0.5 st purjolök
- 0.5 st zucchini
- 200 g champinjoner
- 0.5 st röd spansk peppar skivad
- 2 st vitlöksklyftor finhackade
- 1 pkt köttbullar 350 g
- smör eller olja
- 1 tsk ingefära mald
- 100 g äggnudlar
- 0.5 dl sweet chilisås
- 1 msk japansk soja
- 1 msk sesamfrön
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Ansa och strimla grönsakerna. Stek köttbullar och grönsaker i omgångar i smör eller olja i en wok- eller stekpanna, pudra över ingefära.
2
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola dem i kallt vatten och låt dem rinna av.
3
Lägg ner nudlarna och blanda alla ingredienser utom köttbullarna i pannan. Låt allt bli varmt.
4
Trä upp köttbullarna på spett och servera köttbullarna till nudlarna. Strö över sesamfrön före servering.