Du behöver

  • 0.5 st purjolök
  • 0.5 st zucchini
  • 200 g champinjoner
  • 0.5 st röd spansk peppar skivad
  • 2 st vitlöksklyftor finhackade
  • 1 pkt köttbullar 350 g
  • smör eller olja
  • 1 tsk ingefära mald
  • 100 g äggnudlar
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk sesamfrön

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Ansa och strimla grönsakerna. Stek köttbullar och grönsaker i omgångar i smör eller olja i en wok- eller stekpanna, pudra över ingefära.

2
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola dem i kallt vatten och låt dem rinna av.

3
Lägg ner nudlarna och blanda alla ingredienser utom köttbullarna i pannan. Låt allt bli varmt.

4
Trä upp köttbullarna på spett och servera köttbullarna till nudlarna. Strö över sesamfrön före servering.