Du behöver

  • 1 st röd paprika strimlad
  • 0.5 st purjolök skivad
  • 1 msk smör
  • 2 st Kelda fisk- och skaldjursoppa à 5 dl
  • 4 st kelda laga lätt à 2 1/2 dl
  • 0.5 dl hummerfond konc
  • 200 g kräftstjärtar
  • 200 g skalade räkor
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar nymald
  • 1 msk konjak
  • 0.5 dl dill hackad

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Fräs paprika och purjolök snabbt i smör i en gryta.

2
Tillsätt fisk- och skaldjursoppan eller Kelda lagalätt eller Ljuva mat och hummerfond.

3
Låt soppan koka upp. Tillsätt kräftstjärtar och räkor. Smaksätt med salt, peppar, konjak och dill.

4
Servera med bröd. Dekorera med färska räkor.