Du behöver
- 1 st röd paprika strimlad
- 0.5 st purjolök skivad
- 1 msk smör
- 2 st Kelda fisk- och skaldjursoppa à 5 dl
- 4 st kelda laga lätt à 2 1/2 dl
- 0.5 dl hummerfond konc
- 200 g kräftstjärtar
- 200 g skalade räkor
- 0.5 tsk salt
- 1 krm vitpeppar nymald
- 1 msk konjak
- 0.5 dl dill hackad
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Fräs paprika och purjolök snabbt i smör i en gryta.
2
Tillsätt fisk- och skaldjursoppan eller Kelda lagalätt eller Ljuva mat och hummerfond.
3
Låt soppan koka upp. Tillsätt kräftstjärtar och räkor. Smaksätt med salt, peppar, konjak och dill.
4
Servera med bröd. Dekorera med färska räkor.