Du behöver
- 6 st kycklingfiléer ca 900 g
- 1 msk smör
- 1 tsk salt
- 2.5 dl Ljuva mat 5 % eller Kelda lagalätt
- 3/4-1 dl currypasta Pataks tandoori indisk
- 1 tsk majsstärkelse
Till serveringen:
0.5 st squash i tärningar
1 st lime i klyftor
1 st burk mandarinklyftor
2 dl matyoghurt
basmatiris kokt
mango chutney med limesmak
125 g mangoldskott eller annan sallat
Ugn: 225º
Det här behövs till 6 port:
Gör så här
1
Lägg kycklingfiléerna i en smord ugnssäker form. Salta.
2
Vispa samman Ljuva mat, tandoori currypasta och majsstärkelse i en skål. Häll blandningen över kycklingen. Ställ in formen i ugnen på nedersta falsen, ca 25 minuter tills filéerna är genomstekta. Ös såsen över kycklingen ett par gånger under stekningen.
3
Dekorera med squashtärningar och limeklyftor. Servera med kokt basmatiris, mango chutney, mandarinklyftor, sallat och matyoghurt till.